ВАШИОТ УСПЕХ Е И НАШ УСПЕХ

Симнете го барањето за вештачење и дозволете Националната Групација за Судски Вештачења да биде дел од вашиот успех

НАЦИОНАЛНА ГРУПАЦИЈА ЗА СУДСКИ ВЕШТАЧЕЊА

Друштвото за вештачење , Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки. Комплексонста на животот и се посложените правни односи, не донесе на идеја да ги обединиме вештаците со долгогодишно искуство и знаење, во што и успеавме

НГСВ БЛОГ

НГСВ со своја статија во Академик

 „Со нови решенија до повисоки стандарди во вештачењето“ – Благица Ристовска и Збратимир    Пршкарски, Национална групација за судски вештачења  Потврда за успехот на НГСВ во идејата да направиме друштво за вештачења кое се стреми да  изгради имиџ на една ...

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  • www.vestak.mk
  • www.procenki.mk

КОРИСНИ ДОКУМЕНТИ

  • Барање за изготвување не вешт наод и мислење
  • Барање за изготвување на процена

КОНТАКТ

Адреса:
ул. Дебарца бр. 4-1/1 1000 Скопје, Македонија
Тел:
(389) 2 322 55 99
Факс:
(389) 2 322 55 99
Веб:
Email:
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЗА НАС

Друштвото за вештачење и проценки, Национална Групација за Судски Вештачења (НГСВ) започна со работа во 2011та година како специјализирана компанија за изготвување на судски вештачења, супервештачења од сите области како и проценки.